Cum arată fata care a mâncat trei ani doar de la fast food

28 martie 2016 22:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

Oricine simte la un moment dat nevoia să mănânce o porție de cartofi prăjiți sau aripioare picante, să se răsfețe când și când, dar să faci din asta un stil de viață întrece limita normalului.

Frica de mâncare a determinat-o pe o tânără de 21 de ani din Marea Britanie să mănânce doar de la fast food timp de trei ani. Nici măcar o felie de măr sau o banană nu putea mânca, așa că trei ani a fost "abonată" la KFC. Georgie Scotney a dezvoltat în adolescență o boală care o împiedica să mănânce anumite preparate. Când era mică putea digera doar pui și cartofi prăjiți, dar a ajuns să poată mânca doar produsele unei anumite firme, KFC, așa că în ultimii trei ani a supraviețuit doar cu mâncare de la fast food, și , uneori, cu câte un baton de ciocolată, informează Metro.

Ce a salvat-o

O oră de terapie prin hipnoză a scăpat-o pe Georgie  de marea ei obsesie, iar acum și-a diversificat dieta, fiind capabilă să mănânce aproape orice, chiar și fructe. Tânăra consideră că problema ei a apărut de când a început să sară peste mese pentru a merge la antrenamentele de gimnastică. Ceea ce a făcut-o să ia măsuri a fost o vacanță de patru luni pe care a petrecut-o cu iubitul ei în Asia.

Mai multe