Cum e să-ți rupi penisul în două? Acest bărbat cu siguranță știe

17 mai 2016 8:33   Fapt divers
Ultima actualizare:

În general, oamenii sunt foarte diferiți chiar și când vine vorba despre sex. Fiecare persoană are propriile fantezii sexuale și are propriul mod de a-și satisface partenerul sau partenera. Un bărbat din India însă, și-a dat seama…pe propria piele…că excesele nu pot duce la nimic bun.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din New Delhi, a declarat că a încercat o partidă de sex mai..."viguros", dar în timpul actului sexual, a auzit dinspre penisul său un sunet ciudat, ca și cum s-ar fi rupt, relatează Metro.co.uk. Ruptura a fost imediat însoțită de o durere foarte puternică, ceea ce l-a determinat pe nefericitul amator de senzații tari să meargă de urgență la spital. Când a ajuns pe mâna medicilor, aceștia au observat că penisul bărbatului era deja învinețit.

Cazul său a fost studiat atent de intituțiile de cercetare medicală din toată India. Pacientul suferă de o diformitate peniană, iar el și-a rupt efectiv unul dintre cele două “tuburi” – corpora cavernosa – care alcătuiesc organul sexual. Afecțiunea a făcut aproape imposibilă circulația normală a sângelui, ceea ce a determinat învinețirea penisului.

Din fericire pentru pacient, medicii au reușit prin intervenție chirurgicală să îi îndepărteze sângele acumulat și să îi “repare” ceea ce fusese afectat.

Mai multe