Cum i-au salvat viața unei femei implanturile cu silicoane

24 iunie 2016 11:28   Fapt divers
Ultima actualizare:

Se pare că implanturile cu silicoane pot aduce și alte beneficii decât cele estetice. O femeie însărcinată a fost salvată de silicoanele de la sâni după ce iubitul său a încercat să o ucidă prin înjunghere.

Natalie Quiroz a fost atacată în centrul orașului în plină zi de către partenerul ei, Babur Raja, care este directorul unei companii, relatează TheSun.co.uk. El i-a înfipt un cuțit de bucătărie de 30 de centimetri în piept și stomac. Cuțitul a pătruns atât de adânc, încât mai erau doar doi milimetri până să-l ucidă pe copilul încă nenăscut, de doar 32 de săptămâni. 

Raja (41 de ani) s-a apropiat de Natalie deghizat pentru a nu-l recunoaște, purtând o gluglă și un ducsac sub haină pentru a părea mai gras. Natalie (40 de ani) nu și-a dat seama cine e până în momentul în care s-a trezit trântită la pământ, în timp ce cinci trecători i-au sărit în ajutor. Chiar și așa, atacatorul a reușit să scape de aceștia și a apucat-o pe femeie de gât și a înjungheat-o înainte ca trecătorii să-l imobilizeze din nou pe Raja. 

Ea a fost apoi transportată de urgență la spital, la secția de cezariană. Ea a fost salvată de implanturile cu silicoane din sâni care au împiedicat cuțitul să-i pătrundă în inimă, dar are totuși traume psihice. Natalie și Raja au fost împreună timp de 18 luni și au locuit într-o locuință în valoare de peste 500.000 de euro. Mama lui Raja însă nu era de acord că acesta avea o relație cu o femeie musulmană albă; Raja nici măcar nu i-a spsu că Natalie era însărcinată. Autoritățile au aflat că bărbatul suferea de dezechilibre psihice, ceea ce l-ar fi determinat să recurgă la un astfel de gest extrem. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe