«Cum să-ţi zicem tati, dacă tu ne-ai născut?»

14 august 2020 10:08   Fapt divers
Ultima actualizare:

A devenit mamă de două ori şi apoi şi-a schimbat sexul! După ce a devenit bărbat, cei doi copii ai lui Adam Walker nu mai înţeleg nimic. Acesta se chinuie să-i facă să-i zică tată.

Adam Walker, în vârstă de 32 de ani, din statul Tennessee, SUA, şi-a văzut în sfârşit visul cu ochii: și-a schimbat sexul. Înainte de 2017, se numea Jennifer Walker şi era femeie. Dar susţine că toată viaţa sa şi-a dorit numai şi numai să fie bărbat. Familia i-a interzis complet ideea de a-şi schimba sexul. Ba mai mult decât atât, după ce a început transformările ca să devină bărbat, a rupt complet legăturile cu ea.

Înainte de a-şi schimba sexul, a avut un soţ, de care a divorţat, şi un alt iubit, legături din care s-au născut cei doi copii ai săi, James, de 10 ani, şi Lincoln, de 5 ani, scrie Daily Mail, prezentând poze uluitoare cu Adam și transformarea sa. Problema este că, oricât s-ar chinui, nu poate să-i facă pe micuţi să-i spună ”tată”. Chiar dacă acum are clare trăsături de bărbat. Fiul cel mare i-a spus deschis: ”Cum să-ţi zicem tati, dacă tu ne-ai născut?” Adam se plânge că înnebuneşte când îi aude încă strigându-l ”mamă”. Îi corectează tot timpul.

Susţine că şi-a dorit să fie băiat de la vârsta de 7 ani

James este cel mai greu de convins că acum are tată şi nu mamă. Lincoln, care avea doar doi ani când mama sa a început operaţiile de schimbare de sex, nu-şi mai aminteşte de perioada în care ea avea sâni şi trăsături de femeie. Adam Walker a început să ia tratament hormonal pentru a deveni bărbat în urmă cu trei ani. Apoi şi-a remodelat pieptul, a făcut o dublă mastectomie, ca să i se taie sânii, şi i s-au ataşat mameloane masculine. Încă nu şi-a ataşat organ sexual masculin, iar James i-a zis, recent, că a observat că nu are organe genitale ca ei, băieţii. Adam susţine că e foarte fericit de când şi-a schimbat sexul şi se simte un părinte mai bun. A început să poarte numai haine de bărbat din 2016. Susţine că asta şi-a dorit de la vârsta de 7 ani. 

Mai multe