Cum și-a distrus un afacerist propria companie. Acum regretă amarnic

15 aprilie 2016 12:37   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un afacerit pe nume Marco Marsala a făcut o greșeală pe care o va regreta toată viața. A încercat să insereze o linie de cod pentru site-ul afacerii sale, dar a tipărit o comandă prin care a șters orice urmă de existență a companiei sale. Au dispărut chiar și site-urile prin care își căuta clienții.

Marsala și-a publicat marea greșeală pe un forum numit „Server Fault” unde le-a spus tuturor cum și-a distrus propria companie de pe propriul calculator, relatează Independent.co.uk. Codul pe care el l-a introdus a fost „rm –rf”, care se pare că dă comanda calculatoarelor de a șterge orice fișier, chiar și pe cele de rezervă.

În mod normal, acest cod este conceput să șteargă doar acele fișiere care sunt indicate, dar Marsala nu a precizat acest lucru, iar codul a dat comanda de a șterge tot ce exista în acel laptop.

„Îmi pare rău să spun, dar compania ta este în mod fundamental moartă”, „Va fi extrem de costisitor și chiar și așa, e puțin probabil că te vei salva și va fi nevoie de mult timp”, i-au răspuns câțiva utilizatori de pe respectivul forum.  

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe