Cum şi-a salvat o adolescentă câinele din calea uraganului! Povestea e virală

15 septembrie 2017 15:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Jessica Lewis era împreună cu câinele ei când a aflat că uraganul Irma urmează să lovească Georgia. Fata nu avea timp să ajungă acasă ca să-şi lase patrupedul la adăpost şi pe lângă asta trebuia să ajungă şi la ore.

Tinerei i-a venit o idee, care între timp a devenit virală pe Internet. Ea i-a scris un mesaj profesorului ei în care l-a implorat s-o lase să vină cu câinele la şcoală.

“Domnule Kenndy, numele meu este Jessica Lewis. Realizez că răspunsul dumneavoastră va fi cel mai probabil nu, dar m-am gândit că aţi putea fi un profesor îndeajuns de cool să spuneţi da şi că ar merita să fac o încercare. Pot să-mi aduc câinele la ore astăzi?”, a scris tânăra în mesajul trimis profesorului ei, potrivit The Dodo.

Adolescenta i-a explicat că nu are timp să ducă animalul acasă şi chiar şi aşa nu ar vrea să sară peste ora lui, care este una dintre preferatele ei. Mai mult, Jessica a ataşat şi câteva fotografii cu Luna, asigurându-l pe profesor că e un căţel tare cuminte şi drăguţ.

Iar răspunsul profesorului nu a întârziat să apară. “Crezi că numindu-mă cool o să mă faci să spun da? Pentru că nu merge aşa. Ce merge este faptul că este evident că este un căţel cuminte şi bineînţeles că-l poţi aduce la ore”, a scris profesorul.

Schimbul de mesaje dintre cei doi a apărut pe Internet şi s-a viralizat rapid, profesorul câştigând rapid simpatia internauţilor.

Au apărut imediat şi poze de la clasa profesorului, în care se poate observa cât de ascultător şi cuminte a fost căţelul care i-a cucerit pe toţi cei prezenţi.

Mai multe