Cum te poţi lăuda cu performanţele sexuale pe Facebook. Invenţia românească care vrea să schimbe viaţa tinerilor VIDEO

12 august 2014 18:15   Fapt divers
Ultima actualizare:

Românii vor să reinventeze sexul cu ajutorul unui inel pentru penis inteligent care odată montat monitorizează viaţa sexuală. Foarte multe persoane utilizeaza brăţări inteligente de fitness pentru a-şi monitoriza performanţele zilnic. Acelaşi principiu se aplică şi în cazul Quantified XXX, un inel inteligent pentru penis care înregistrează mişcările şi îţi oferă date concrete despre cum te-ai descurcat.

Proiectul este disponibil începând de astăzi pe platforma de crowdfunding Indiegogo şi puteţi dona pentru a-l transforma în realitate. Creatorii săi, din Bucureşti, vor să strângă 50.000 de dolari . Cum funcţionează acest inedit instrument?

1. Puneţi inelul pe penis

2. În timpul sexului, înregistrează ATM-ul vostru, adică Average Thrusts per Minute. Ce înseamnă asta în română? De câte ori intraţi în vagin timp de un minut. ATM-ul se va transforma în grafic.

3. Sesiunea de sex este înregistrată şi introdusă în aplicaţie.

4. Puteţi să vă verificaţi evoluţia de la o sesiune de sex la alta sau puteţi să distribuiţi totul public.

5. Puteţi găsi persoane din jurul vostru (dacă sunteţi femei) care au ATM-ul bun, care au review-uri bune pentru sex ocazional şi nu numai. Practic, e o reţea socială pentru sex, care se bazează pe datele culese de la penis. Performanţele sexuale se transformă într-un joc care are şi un clasament. Autonomia inelului este de două săptămâni, iar aplicaţia va fi disponibilă pentru iOS şi Android.

Mai multe