Dacă vezi cum mănâncă bruneta asta o shaorma, ți se face poftă instant

22 iunie 2016 19:45   Fapt divers
Ultima actualizare:

O shaorma cu de toate este o „bombă” calorică. Dar brunetei din imagini pare să nu-i pese deloc, chiar dacă alege acest fel de mâncare pentru o cină la miezul nopții.

Peste 1.000 de kilocalorii are o shaorma cu de toate. Ca să consumi atâta energie, e nevoie să pedalezi vreo trei ore la bicicletă, sau să alergi vreo două ore pe munte... Dar ce mai contează când ți-e poftă și ai și o foame de lup?

A mâncat cot la cot cu un bărbat

Click! a intrat în posesia unui filmuleț incredibil. O brunetă sexy a fost filmată cât timp a mâncat sau, mai corect spus, a înfulecat cot la cot cu un bărbat o astfel de delicatesă culinară. Este adevărat că videoclipul este unul comic, realizat sub îndrumarea comediantului Marius Gheorghiu, cunoscut după ce a participat în ediția de anul acesta a concursului „Românii au talent” de la PRO TV. Cu toate acestea, bruneta sexy din imagini nu și-a făcut nici o clipă griji pentru silueta sa... 

Marius Gheorghiu are școală de comedie

Fost semifinalist la „Românii au talent”, Marius Gheorghiu a clădit o adevărată industrie de comedie. L-a ajutat și popularitatea câștigată în timpul participării în concursul de la PRO TV, mai ales că în preselecții a rămas gol-pușcă în fața publicului și a juraților. Acum, artistul are și școală de stand up comedy, și o agendă full de spectacole „Stand Up cu Marius” în toată țara, dar și timp să facă videoclipuri comice.

Mai multe