De 25 de ani hrăneşte o familie de vulpi! Povestea emoționantă a femeii care le are în grijă de atâta timp

25 august 2023 13:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a devenit o senzaţie online datorită familiei de vulpi adorabile pe care o hrăneşte de 25 de ani. Sharon Hughes a primit vulpi pe veranda ei din East Kilbride, South Lanarkshire, în ultimul sfert de secol.

Având încredere în ea, animalele şi-au adus puii an de an, astfel că Sharon a ajuns să aibă grijă de generaţii întregi de vulpi. Datorită platformelor de socializare precum TikTok şi Instagram, ea a arătat lumii întregi rutina ei zilnică. Unul dintre clipurile femeii, în care ea le dă animalelor rulouri cu cârnaţi la micul dejun, a atras recent atât de multă atenţie încât presa din Marea Britanie a contactat-o ​​pentru a obţine povestea completă. Se pare că totul a început acum 25 de ani, când în grădina ei au apărut câteva vulpi. Le-a aruncat ceva de mâncare şi s-au întors a doua zi.

Sharon spune că acum se află la a patra generaţie de vulpi, opt animăluţe curioase şi flămânde care o vizitează în fiecare zi, cu excepţia a două luni în timpul sezonului de împerechere.

Mai multe