De-a dreptul macabru! Au făcut sex cu victima, înainte de a o găti şi mânca la o petrecere

21 octombrie 2016 19:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

Scene şocante! Doi canibali au făcut sex cu o femeie, apoi au ucis-o şi mâncat-o la o petrecere. Cei doi au fost arestaţi şi condamnaţi la 12 ani de închisoare pentru crimă.

Victima, Nadezhda Avakumova, era beată când a fost invitată de bărbaţi la o saună. Acolo, ei au făcut sex pe rând cu ea. Când femeia le-a spus că va suna poliţia pentru că au violat-o, unul dintre atacatori a înjunghiat-o în gât. 

După ce au ucis-o, ei i-au tăiat corpul în bucăţi şi au gătit-o. LA final, au servit-o oaspeţilor la o petrecere, conform mirror.co.uk

Întâmplarea macabră a avut loc în 2014, în oraşul Novokuznetsk din Siberia, Rusia. Conform anchetatorilor, femeia s-a trezit din beţie şi le-a spus celor doi că nu şi-a dat seama că a făcut sex cu ei. Ca să nu se ducă la poliţie, canibalii au bătut-o şi au închis-o într-o pivniţă. Deşi la început, ea a fost tăcută, în scurt timp a început să ţipe şi să se dea de pereţi. Atunci, unul dintre bărbaţi a luat un cuţit, a deschis uşa pivniţei, iar când femeia a apărut, a prins-o de păr şi i-a băgat cuţitul în gât. Victima a murit imediat. 

Bărbaţii au scos apoi cadavrul pe terasa casei şi au ciopârţit victima. Unul dintre ei a luat un picior şi l-a dus să îl arate oamenilor care se aflau în casă, unde avea loc o petrecere. Cu zâmbetul pe buze, ei au gătit carnea şi au oferit-o invitaţilor, care au fost şocaţi. Una dintre partenerele lor a mers la poliţie şi a povestit totul.

Mai multe