«De când m-am mutat aici, 19 maşini mi-au intrat în casă»

19 iunie 2016 21:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ghinion curat! Lui Ray Minter, din San Jose, îi sare inima din piept ori de câte ori aude scrâşnit de roţi sau claxoane. Iar când aude poc! bifează pe răboj: a 19-a maşină care îi dărâmă casa...

Când s-a mutat aici, în San Jose, lângă artera principală Interstate 680, Ray Minter nu ştia ce îl aşteaptă. Casa lui a devenit un adevărat magnet pentru şoferii vitezomani care pierdeau controlul bolidului şi aterizau între zidurile locuinţei lui.

“Vecinii mi-au botezat proprietatea «pistă de aterizare pentru demenţi» şi mă compătimesc pentru că nimeni nu vrea să o cumpere. De când m-am mutat în casa asta 19 maşini mi-au dărâmat pereţii. Noroc cu firmele de asigurări, că îmi renovez o dată la doi-trei ani întreaga locuinţă, pentru că altminteri ajungeam de mult să trăiesc sub cerul liber”, a declarat americanul pentru postul de televiziune Fox News.

Casa cu un singur nivel este construită din prefabricate şi are o fundaţie solidă din beton. Fundaţia a fost cea care i-a împiedicat pe şoferii neatenţi să ajungă în dormitorul unde se odihnea bătrânul de 79 de ani.

“I-am rugat pe cei din administraţia locală să construiască un zid de protecţie, dar nu a fost aprobat. Singurul lucru care mă protejează este un semn de circulaţie care avertizează că este o curbă dificilă. Atât. Majoritatea accidentelor au loc noaptea şi sunt cauzate de viteza excesivă sau carosabilul umed”, a explicat bărbatul. Cele 19 renovări ale casei au costat peste 1,2 milioane de dolari şi Minter a primit despăgubiri pentru traume peste 2,5 milioane de dolari. Însă de fiecare dată când se trezeşte cu un bolid în casă îşi face cruce mulţumint că a scăpat cu viaţă şi de data asta.

Mai multe