De ce îşi pierd femeile interesul pentru sex? Iată cel mai întâlnit motiv

9 septembrie 2020 21:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt prea ocupate şi prea obosite pentru a mai face dragoste. Femeile, în ziua de azi, întâmpină probleme în încercarea de a face faţă tuturor cerinţelor profesionale şi din viaţa personală. Acest mod de a jongla permanent cu zeci de activităţi, fie că este vorba despre serviciu, despre îngrijit copiii, fie despre activităţi casnice, le lasă prea puţină energie pentru a mai simţit nevoia să mai facă şi sex.

Când ritmul zilnic al vieţii devine copleşitor, sexul devine încă o activitate pe care trebuie să o bifeze, o corvoadă, deci plăcerea dispare. Atunci când se întâmplă mult prea multe în viaţa de zi cu zi, femeile trebuie să înveţe să-şi stabilească priorităţi şi să facă loc şi pentru viaţa sexuală.

Asta înseamnă că trebuie să renunţi la a face anumite lucruri perfect, mai ales că multe nici nu sunt la fel de importante ca menţionerea unei vieţi sexuale active şi satisfăcătoare, ca să găseşti energia şi timpul pentru a te bucura alături de partener în intimitate. Satisfacţia sexuală se va răsfrânge pozitiv şi asupra celorlalte aspecte ale vieţii, aşa că merită timpul investit. 

Mai multe