Descoperire de coșmar după ce și-a cumpărat un nou iPhone

25 mai 2016 11:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

IPone-ul pe care l-a achiziționat un bărbat era nou, îi fusese livrat într-un pachet sigilat și nu prezenta niciun defect de funcționare. Totuși, clientul a avut parte de o descoperire desprinsă parcă din filmele de groază. În telefonul său apărea o imagine cu o stafie.

Imaginea arată o femie cu o înfățișare stranie, cu chipul orientat spre camera foto, cu ochii învinețiți, arătând de parcă ar dormi - sau poate că nu. Bărbatul care a cumpărat iPhone-ul a declarat că nu a realizat niciodată o poză cu telefonul abia achiziționat, astfel că imaginea nu avea cum să apară în memoria dispozitivului, relatează Metro.co.uk.

Cel mai straniu era faptul că fotografia nu putea fi deschisă pentru a se vedea mai multe detalii. De asemenea, atunci când clientul s-a întors la magazin pentru a cere lămuriri, tehnicianul responsabil de reparația telefoanelor, s-a arătat prea speriat pentru a-l putea ajuta.

Povestea a fost publicată pe YouTube de către utilizatorul Julian Calavero și a avut aproape trei milioane de vizualizări. Uni consideră însă că totul nu este decât o farsă a unui hacker.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe