Descoperirea şocantă făcută de o britanică în interiorul uniformei fiicei sale: «Am fost dezgustată»

27 februarie 2018 15:25   Fapt divers
Ultima actualizare:

Mama unei fetiţe de şapte ani din Marea Britanie a avut parte de o surpriză foarte neplăcută, după ce a observat că din unfiroma celei mici venea un miros bizar.

Curioasă de unde provenea mirosul ciudat, mama fetiţei a decis să descoase căptuşeala uniformei, iar ce a descoperit a şocat-o profund: un şoricel mort. ”Am fost de-a dreptul dezgustată când am găsit șoarecele în putrefacție în interiorul fustei. Fiica mea a purtat fusta cu un șoarece descompus cusut în interiorul ei”, a spus mama, potrivit The Sun. Femeia a povestit că fiica ei a purtat fusta şi niciodată nu i-a spus că ar simţi că ceva este în neregulă. Mama a descoperit mirosul neplăcut în timp ce i-a umblat printre haine în urmă cu două săptămâni și spune că uniforma a fost cumpărată în noiembrie anul trecut.

Mama micuţei a sunat la reprezentanţii magazinului pentru a le cere o explicaţie şi a sublinia faptul că fiica ei putea fi în pericol de îmbolnăvire din cauza acelui şoricel. "Mi-au spus că vor trimite un şofer pentru a ridica fusta, după ce eu i-am informat clar că nu sunt dispusă că restitui fusta la magazin, transportând-o în maşina personală. Mi-au promis că vor deschide o investigaţie internă pentru a înţelege cum a ajuns şoarecele în interiorul fustei şi cum aceasta a fost cusută fără ca nimeni să observe animalul", a povestit femeia pentru publicaţia The Sun.

Mai multe