Doarme cu leul în pat

30 august 2015 22:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Nu ai vrea să fii mușcat din dragoste de un aşa partener de somn! O femeie din Africa de Sud își împarte patul cu o leoaică și se dezmiardă amândouă sub pătură în fiecare noapte.

Miekie van Tonder (27 de ani) din Bloemfontein are o relaţie specială cu Elsa, care a împlinit recent 3 ani. A crescut-o de la numai 5 zile, după ce a fost abandonată de mama ei, într-o rezervaţie. Când avea opt luni, a vrut s-o ducă înapoi, dar nu ştia să interacţioneze cu alţi lei şi a fost rănită de un mascul la gât. 

Miekie a dus-o la spital pentru a fi vindecată de medici. S-a îmbrăcat chiar în costum de leu și a colectat bani la semafoarele din oraș, ca să facă rost de bani pentru tratament. După ce s-a vindecat, leoaica doarme cu stăpâna ei în pat şi o răsplăteşte cu dragoste pentru afecţiunea ce i-o poartă.

Leii sunt animale carnivore care trăiesc în Africa şi Asia. Femelele ajung la lungimea de 2,40 m, înălţimea de 1, 20 m, greutatea de 240 kg şi se hrănesc cu 7 kg de carne pe zi. În captivitate trăiesc până la 30 de ani.

Mai multe