Donald Trump, personaj principal într-o carte erotică gay!

27 ianuarie 2016 11:01   Fapt divers
Ultima actualizare:

Scriitorul Elijah Daniel (22 de ani) a dat lovitura cu o poveste scurtă, care îl are în prim plan pe Donald Trump, unul dintre candidații la președinția Americii. Autorul a scris o nuvelă erotică gay, initulată „Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy”. Controversatul candidat republican, cunoscut pentru discursul homofob, s-a trezit personajul principal într-o poveste despre o relație homosexuală.

Dacă te gândeai că nu există ficțiune erotică mai proastă ca „Cele 50 de umbre ale lui Grey”, comedianul Elijah Daniel e aici să-ți demonstreze că se poate și mai rău. Ce-i drept, autorul a scris-o într-o notă ironică și nu se aștepta ca nuvela lui să ajungă bestseller. Povestea erotică are loc în Hong Kong, iar Elijah a scris-o sub influența alcoolului și a drogurilor. Comedianul susține că i-a luat o oră să scrie această capodoperă. Iată un citat semnificativ din nuvela „Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy”: „Fundul superb îi atârna ca un morman de clătite în pantaloni. Pofta mea de clătite nu a fost niciodată mai puternică”. 

Elijah Daniel susține că ideea i-a venit după ce a citit un articol satiric despre el și Donald Trump, în care autorul susținea că Elijah se iubește cu republicanul. Într-un interviu acordat revistei Dazed, Elijah Daniel a glumit spunând că: „Am fantezii erotice cu Donald Trump în fiecare zi”. Comedianul susține că vrea să facă o triologie bazată pe această poveste erotică, dacă „Trump Temptations: The Billionaire and the Bellboy” merge bine. 

Mai multe