E de o frumuseţe incredibilă şi te atrage ca un magnet, dar te otrăveşte! Lacul din Spania, devenit celebru pe Instagram

26 iulie 2019 22:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Este de o frumuseţe incredibilă şi atrage tot mai mulţi turişti, însă puţini ştiu că apa lui e toxică. Lacul din Galicia, Spania, îi atrage pe influenceri, şi nu numai, ca un magnet prin culoarea sa spectaculoasă.

Lacul s-a format într-o fostă carieră minieră prin care se exploata Wolfram, aceasta fiind folosită în timpul cel de-Al Doilea Război Mondial şi mai apoi abandonată. Culoarea atractivă a apei este cauzată de contaminarea cu substanţe chimice periculoase.

Apa de un albastru turcoaz devine cadrul perfect pentru cele mai reuşite fotografii de pe Instagram, astfel că mai mulţi inflenceri s-au aventurat în apele sale. Deşi pozele le-au ieşit impecabil, ei au avut de suferit.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și: Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Anunţul dureros: ”Nu va mai exista niciun bebe!”Zodiile care suferă teribil în următoarele luni! Aceşti nativi vor fi trădaţi în dragoste

Mai multe