E idolul bărbaților. Susține că deține rețeta miraculoasă de mărire a penisului

11 decembrie 2016 17:42   Fapt divers
Ultima actualizare:

Daniel Obinim, un cuvântător și vindecător din Ghana, susține că deține rețeta miraculoasă de mărire a penisului. A fost filmat în repetate rânduri în timp ce punea în practică diverse ritualuri care mai de care mai bizare.

Una dintre aceste practici este cea la a cărei rezultat visează mulți bărbați care nu cred că sunt destul de dotați de la natură. Într-un filmuleț în care mai mulți bărbați stau aliniați, cu brațele în sus, Obinim este surprins în timp ce-i atinge pe toți în zona genitală și spune câteva cuvinte. Pe unii nu doar îi atinge, ci îi și smucește puțin.

De asemenea, s-a oferit să maseze și sânii femeilor, ambele practici având ca scop mărirea penisului, respectiv a bustului doamnelor nemulțumite de ceea ce văd în oglindă, relatează Metro. "Dacă nu vă place vreo parte a corpului vostru, veniți la mine. Dacă vreți un fund mai mare, veniți la mine. Dacă vreți sâni mai mari, veniți la mine. Dacă aveți o bărbăție mică, pot să schimb și asta atunci când ajung în tărâmul spiritual", a declarat vindecătorul.

Practicile lui sunt privite drept controversate. În luna august a acestui an a fost acuzat în timp ce biciuia mai mulți adolescenți pe care i-a acuzat de acte sexuale imorale.

Mai multe