Ea s-a născut fără vagin, dar a reuşit să facă pentru prima oară sex

1 iunie 2018 12:26   Fapt divers
Ultima actualizare:

O braziliancă fără vagin şi fără ovare a a făcut pentru prima oară sex. Este prima pacientă din lume care a fost supusă unei operaţii revoluţionare de construcţie a unui vagin din piele de peşte.

O braziliancă fără vagin şi fără ovare face istorie! Jucilene Marinho, de 23 de ani, din Ceará, este prima femeie din lume căreia medicii i-au construit un vagin din pielea peştelui Tilapia. După intervenţia chirurgicală, ea a petrecut trei săptămâni în spital. A suferit nişte sângerări minore apoi s-a făcut bine.

Recent, ea a reuşit să facă pentru prima oară sex. Jucilene spune că s-a simţit “atât de bine” să aibă un vagin ca toate femeile. Ea a făcut sex cu iubitul său, Marcus Santos, de 24 de ani. Are o relaţie cu acesta de un an de zile. Însă tânăra nu credea că vor putea să facă vreodată sex împreună.

Operaţia a fost efectuată la Universitatea Federală din Ceara. Medicii i-au modelat un vagin din pielea de peşete şi l-au introdus acolo unde trebuia să fie în mod natural. Înainte de a fi folosit, peştele este curăţat şi sterilizat, apoi pielea acestuia este expusă la radiaţii pentru a ucide orice virus. Sunt îndepărtaţi solzii şi mirosul.

“Nu am simţit nici o durere, doar o plăcere imensă în timp ce am făcut sex”, susţine Jucilene Marinho, care s-a născut cu sindromul Mayer-Rokitansky-Küster-Hause. Persoanele cu acest sindrom se nasc fără vagin şi uter, deşi organele genitale externe sunt complet normale.

Jucilene nu a ştiut că suferă de această boală rară până la vârsta de 15 ani. “Am plâns foarte mult când am aflat. Am crezut că întreaga lume s-a sfârşit. Mi-am dorit dintotdeauna să am un copil”, a mărturisit brazilianca.

Mai multe