Ei sunt cei mai mari campioni la prostie

25 noiembrie 2017 19:14   Fapt divers
Ultima actualizare:

Păcat că prostia nu doare! Dacă ar fi durut, mulţi s-ar fi răscolit în chinuri. Ziarul numărul 1 din România, Click!, vă prezintă în premieră finaliştii unui campionat mondial inedit: competiţia celor mai neinspirate invenţii şi gafe. Şi cum atunci când faci o boacănă este bine să o şi semnalezi, majoritatea fotografiilor au fost culese de pe Internet.

Când gospodina nu-i acasă şi bărbatul vrea să spele rufe, e bine ca vecinii de dedesubt să se pregătească de ce e mai rău.

Un tânăr american, pe nume Joe, a umplut de spumă bucătăria după ce a pus spumant de baie în loc de detergent în maşina de spălat.

Un alt exemplu de idei creţe vine dintr-unul dintre fostele state sovietice: proprietarul unui bar dintr-un sat uitat de lume şi-a amenajat toaleta „ecologică” din curte.

Şi pentru că unii clienţi nu ştiau care e secţiunea de doamne şi care e secţiunea pentru bărbaţi, a bătut în cuie, pe uşă, nişte chiloţi şi un sutien. Rezultatul a fost neaşteptat: după câteva păhărele de vodcă toţi bărbaţii şi-au făcut nevoile... la doamne pentru că sperau să găsească înăuntru... altceva.

În San Francisco, taţii sexy îşi imobilizează bebeluşii de scaun în propriile maiouri. Cică fac asta pentru că uită unde au parcat căruciorul copilului.

La capitolul „numai pe şoferul ăla să nu-l pui să-ţi aducă marfa”, avem două poveşti. Una despre un angajat care a vrut să facă omleta direct pe asfalt şi alta despre un şofer de la pompele funebre care se visa pilot de curse.

Primul a reuşit să spargă dintr-o lovitură peste 1.000 de ouă, al doilea a pierdut sicriul la semafor. În deşertul Nevada, mulţi tineri vin să facă sporturi extreme.

Şi după ce beau câteva pahare de tărie le vin idei. Aşa a făcut şi John C. care a chemat poliţia după ce a fost atacat de un... cactus. Dacă nepoţii sunt campioni la motocross, foloseşti furtunul să le speli echipamentul de glodul pe care îl strâng pe ei după o cursă.

Aşa a făcut şi Hanz J., un austriac disperat de gândul că micuţii vor urca plini de noroi în maşina lui, X5. La capitolul „meşterul ştie mai bine”, avem exemplul unui tâmplar australian care şi-a pus ucenicul în patru labe pentru a ţine cu spatele scândura ce urma să fie tăiată.

Şi în Marea Britanie, Josephine, o tânără mamă care era convinsă că poate zugrăvi singură, a dat un nou sens expresiei „unde nu-i cap, vai de găleata cu vopsea”.

Şi pentru a încheia periplul mondial, revenim pe plaiuri mioritice pentru a vă arăta de ce borşul moldovenesc este aşa de gustos. Se face la lumânare.

Mai multe