El e motanul care a mers cu trenul ca să se întoarcă acasă

28 septembrie 2015 12:52   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un motan de 13 ani care dispăruse de două săptămâni a luat trenul pentru a se întoarce acasă şi chiar a coborât la staţia potrivită. Charlie, care stă în Marea Britanie, s-a urcat într-un tren aglomerat şi a mers timp de 30 de minute până acasă.

Motanul nu a apucat însă să ajungă la locuinţa stăpânei, pentru că un pasager a sunat la Protecţia animalelor. 

"O prietenă m-a sunat şi mi-a spus că a văzut o pisică coborând din tren. Nu mi-a venit să cred, dar când m-am dus acolo, el stătea cuminte pe platformă", a povestit un angajat al centrului de animale, Andy Richards, conform lifewithcats.tv. 

Ei au descoperit că Charlie avea microcip, dar nimeni nu a răspuns la numărul de telefon unde s-ar fi aflat stăpânii. Atunci, ei au pus imagini cu pisica pe Facebook, iar un prieten al centrului i-a găsit pe propietarii lui Charlie. 

Stăpânul a povestit că familia s-a mutat recent în zonă şi că Charlie are obiceiul să plece de acasă. "A mai dispărut acum câteva săptămâni, dar l-am găsit într-o grădină. Acum am încercat să cerem ajutorul centrelor de animale, dar nu l-au găsit. Suntem fericiţi că l-a găsit, fata mea Kelly e foarte bucuroasă". 

Mai multe