Emoționant! Ar putea muri dacă nu vor fi separate, dar ele nu vor să fie despărțite

22 aprilie 2017 19:54   Fapt divers
Ultima actualizare:

Doctorii le-au sfătuit pe aceste două gemene siameze că este mai bine dacă vor face o operrație de separare, altfel, pe viitoar, ar putea avea probleme de sănătate. În ciuda riscurilor, Carmen și Lupita (16 ani) au refuzat să fie separate.

A fost un adevărat miracol că cele două au supraviețuit și s-au putut desvoltat, deși împart un corp comun. Totuși, legătura spiritualaă dintre ele este chiar mai trainică decât cea biologică.

Fetițele, care au cutiile toracice și pelvisurile unite, s-au născut în Mexic, dar familia le-a dus în Statele Unite, în Connecticut. În ciuda condiției lor dificile, Carmen și Lupita duc aparent o viață normală, ca a oricărui alt copil de vârsta lor, merg la școală și se joacă mereu cu prietenii, precizează The Sun.

În mod surprinzător, nu faptul că sunt lipite le-a îngreunat viața, ci tocmai decizia de a fi despărțite este cea care le întristează. Separate, ar putea traăi pentru că fiecare are propia inimă și propriii plămâni, dar vor rămâne în schimb doar cu o mână și cu un picior.

Doctorii le-au avertizat pe fetițe că în lipsa unei operații de separare, pe viitor ar putea avea probleme serioase de sănătate. Lupita a mărturisit că sunt devastate de această veste și a explicat jurnaliștilor că sunt foarte dependente una de cealaltă.

Mai multe