Emoționant. Elefanții se întrec să întâmpine noul membru orfan, în turma lor

31 mai 2017 21:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

O turmă de elefanți a transformat întâmpinarea celui mai nou membru într-o adevărată cursă. Animalele s-au întrecut să întâmpine un elefant rămas orfan, după ce mama lui a murit din cauza unor complicații de sănătate.

Dok Geaw, în vârstă de un an și nouă luni, a fost salvat de Parcul Natural de Elefanți din Thailanda, după ce mama s-a a murit. Filmulețul arată momentul emoționant în care mai mulți elefanți s-au întâlnit și s-au întrecut să-i ureze bun venit în turmă celui mai nou membru al lor.

”Dok Geaw, este un băiețel de un an și nouă luni, ce și-a pierdut mama când acesta avea abia patru luni împlinite. Bietul elefănțel a crescut și a venit timpul să se alăture turmei, așa că l-am adus să-și cunoască familia”, a declarat reprezentantul Parcului Natural, conform Mirror.

Mama orfanului a fost un elefant de logare și la nașterea lui a avut complicații cu uterul. În timpul sarcinii a fost maltratată și pusă la muncă, până a fost dusă la un centru special. Complicațiileau fost prea mariși a murit la patru luni de la nașterea micuțului.

Mai multe