Eurovision 2015: A făcut show la finala din Suedia, cu dansul său haios VIDEO

18 martie 2015 15:37   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un interpret mimico-gestual a devenit o celebritate internațională, după ce a dansat languros, s-a strâmbat și a mimat cu pasiune versurile cântecelor de la selecția națională a Suediei pentru Eurovision 2015.

Suedia și-a ales reprezentantul la Eurovision 2015, dar l-a făcut și pe interpretul televiziunii naționale, Tommy Krangh, o vedetă internațională, peste noapte, scrie The New Zealand Herald.

Eurovision 2015: Interpretul haios a fost în centrul atenției

Show-ul oferit de acesta pentru telespectatorii surdo-muți sâmbătă, 14 martie, în timp ce cântăreții din Suedia se luptau să reprezinte țara la faimosul concurs muzical de la Viena, în luna mai, a fost savurat de milioane de oameni. Tommy Krangh a trăit cu intensitate melodiile concurenților la Eurovision 2015, câștigat într-un final de Mans Zelmerlow, și a dat dovadă de mult umor în interpretarea acestora, chiar și în momentele în care se auzeau doar instrumentele muzicale. Unul dintre favoriții la câștigarea concursului, Magnus Carlsson, a rămas și el uimit de interpretarea de excepție a cântecului său, oferită de Tommy Krangh și și-a exprimat simpatia față de acesta pe rețelele sociale.

Eurovision 2015: Tommy Krangh, cel mai celebru interpret din lume

După ce videoclipurile cu prestația sa din cadrul Eurovision 2015 au devenit virale, Tommy Krangh a devenit cel mai celebru interpret mimico-gestual din lume. Televiziunile și publicațiile internaționale i-au cerut interviuri, iar cei aproape trei milioane şi jumătate de suedezi care au urmărit finala națională au cerut să-l vadă pe Tommy la Viena, reprezentându-și țara. "Știu că Mans ne va face mândri la Viena, dar nu aș refuza să merg dacă mi s-ar cere. Poate am putea să urcăm amândoi pe scenă", a declarat Tommy pentru Daily Mail.

Interpretul a rămas uimit de popularitatea de care se bucură după prestația sa de la Eurovision 2015 și a mărturisit că a primit, pe lângă felicitări, numeroase cereri în căsătorie de la admiratoare virtuale. "Este pur și simplu uimitor. Am primit mesaje de dragoste de la mii de oameni. Unii chiar m-au cerut de bărbat. E ceva ce nu-mi imaginam niciodată", a mai spus el.

Mai multe