Eurovision 2015: Iuliana Marciuc, jefuită! Primele declaraţii ale vedetei tv

20 mai 2015 12:24   Fapt divers
Ultima actualizare:

Nici bine nu a ajuns la Viena, că Iuliana Marciuc a rămas fără bani. Nu e abuzat de sesiunile de shopping, ci i s-a furat portofelul în care avea toate actele şi cardurile bancare.

Iuliana Marciuc, prezentatoarea trimisă de TVR la Eurovision 2015 pentru a transmite performanța trupei Voltaj în cea mai importantă competiție muzicală europeană, a fost jefuită în plină stradă. Marciuc a rămas fără toți banii și fără acte după ce i-a fost furat portofelul. Surse din anturajul vedetei tv susţin că incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile şi a marcat-o puternic pe Marciuc, care şi-a revenit cu greu din şoc şi a apelat la utorăţile locale pentru a-şi rezolva problema. "Este adevărat că mi s-a furat portofelul. A fost chiar a doua zi a mea la Viena. M-am adresat poliţiei", a spus Iuliana Marciuc, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Eurovision 2015: Adrian Enache a plecat după Marciuc la Viena

Adrian Enache (48 de ani) a călătorit marți (19 mai) spre Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache (9 ani). Interpretul va vedea de la fața locului prima semifinală a concursului Eurovision 2015, care se desfășoară la Viena.

Solistul a luat decizia să meargă și el la Viena, pentru a fi alături de logodnica lui, Iuliana Marciuc (47 de ani), care este producător al show-ului Eurovision 2015 România, alături de Bogdan Ghițulescu. În călătorie, Adrian Enache a fost însoțit de fiul său, David Mihnea Enache, care a fost învoit de la școală special pentru acest eveniment. Adrian va vedea la Viena doar prima semifinala, de marți seară (19 mai), care se va transmite la TVR 1 începând cu ora 22.00, după care va reveni la București, pentru că în weekend are concerte în țară. 

Eurovision 2015: Trupa Voltaj a cântat penultima pe scena de la Viena

Concursul Eurovision 2015, semifinala 1, a putut fi urmărit de telespectatori în direct pe postul televiziunii române (TVR), marţi seară. Competiția a fost deschisă de cei din Republica Moldova, apoi au urcat pe scenă reprezentanții celorlalte țări - Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, România și Georgia. Trupa Voltaj a fost penultima care a cântat pe scenă, iar Călin Goia și colegii săi au fost copleșiți de emoții. Au fost unele constructive căci băieţii noştri s-au calificat în finala de sâmbătă (23 mai). Alături de România, în finală s-au calificat Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia și Belgia.   

Mai multe