Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice: «Nu te grăbi când îi faci sex oral!»

8 martie 2012 13:26   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sexul oral se numără printre practicile sexuale preferate ale bărbaţilor şi, uneori, printre cele mai mari bătăi de cap pentru femei. Vă ofer câteva sfaturi menite să vă ajute să-i oferiţi bărbatului vostru o partidă orală de neuitat.

Abordează-l cu îndrăzneală! Gesturile reţinute nu vor avea, cu siguranţă, un rezultat spectaculos. Bărbatul este influenţat de ceea ce vede, aşa că arată-i latura neîmblânzită a personalităţii tale.

 Foloseşte-ţi ambele mâini! Alege o poziţie care îţi permite să te mişti în voie, pentru ca să-ţi foloseşti ambele mâini. În acest fel, stimularea penisului va fi mult mai intensă. Sunt o mulţime de puncte erogene pe care le poţi "apăsa" în timp ce-i oferi bărbatului tău sex oral.

Nu te grăbi! Nu te cronometrează nimeni cât de repede îl faci să ajungă la orgasm. Aveţi, probabil, o noapte întreagă la dispoziţie. Altfel, îi vei da impresia că sexul oral e pentru tine o chestiune neplăcută, pe care vrei să o termini cât mai repede. Chiar dacă vă apasă timpul, trebuie să-i dai senzaţia că savurezi fiecare clipă.

 Nu-l muşca de zonele intime! Nu există bărbat care să se simtă confortabil la gândul că o femeie îşi apropie dinţii de "bijuteriile" lui. Dat fiind că acţionezi asupra unei zone sensibile, ai face bine să te abţii de la asemenea apucături.

Arată-i că-ţi place să-i faci sex oral! Nu zice nimeni că-ţi va plăcea din prima, dar, cu răbdare, îţi vei da seama că este un act extrem de pasional.

Mai multe