Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice- «Fii sexy pentru el!»

12 aprilie 2012 13:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

Nu te plânge de corpul tău faţă de iubitul tău. Cu cât te simţi mai confortabil alături de partener, cu atât mai tentată vei fi să spui cu voce tare că te-ai îngrăşat sau că celulita de pe fund e mai vizibilă, lucruri pe care nu le-ai spune niciodată dacă te-ai afla în postura de iubită sexy de la început.

Adormi lângă el dezbrăcată după sex! Nu te grăbi să-ţi pui imediat pe tine pijamaua preferată.

Nu te certa cu el în public! Chiar dacă face, din nou, o chestie care te scoate din sărite - de exemplu, te contrazice în tot ceea ce spui - aşteaptă până ajungeţi acasă pentru a-i cere socoteală.

Păstrează-ţi aura feminină! Nu te da cu deodorant, nu-ţi curăţa urechile şi nici nu-ţi tăia unghiile de la picioare în faţa lui. În plus, aranjează-te puţin înainte să ieşiţi din casă, chiar dacă e vorba doar de o alergare în doi. Nu trebuie să-ţi machiezi toată faţa, dar mici retuşuri pe ici-pe colo nu strică niciodată.

Poartă lenjerie sexy şi în zilele obişnuite, nu numai de Sfântul Valentin sau cu ocazia aniversărilor. Nu uita niciodată să te epilezi şi să ai o piele fină. Spune-i şi lui cât de sexy e şi îţi va întoarce complimentul.

Discutaţi de­­spre sex! Continuaţi să vă întrebaţi reciproc după ce scenariu hot tânjiţi în dormitor.

 Nu face comentarii legate de fosta lui sau de ex-ul tău! Nu-i spune, niciodată: "Fosta ta iubită arată oribil". Nu vorbi nici despre cât de în formă se menţine fostul tău iubit. Nimic nu-i strică dispoziţia mai repede decât discuţiile despre foştii voştri parteneri.

Mai multe