Femeia asta încearcă să demonstreze că nu e moartă! Explicația halucinantă

29 august 2016 14:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

Din cauza unei greșeli birocratice, o femeie din Utah, Statele Unite ale Americii, a fost declarată moartă, iar guvernul încearcă să intre în posesia tuturor bunurilor ei. În august, Barbara Murphy (64 de ani) a fost declarată decedată, după ce un certificat de deces cu numele său a fost legat de contul ei de securitate socială.

Barbara Murphy nu este moartă. Este vie și sănătoasă. Oricât de amuzantă ar suna această situație, a avut conscințe serioase asupra vieții femeii. Este declarată moartă de 25 de luni, iar guvernul îi cere familiei sale să plătească mii de dolari, pentru recuperarea pensiei sociale. Murphy nu-și mai poate folosi nici cardurile de credit. Nu există nicio explicație oficială pentru eroarea încă nerezolvată, dar Barbara a contactat mai mulți oficiali care i-au promis ca vor rectifica problema, potrivit The Independent.

Cu ajutorul unei bănci locale, Barbara a reușit să contacteze mai multe facilități medicale pentru a le explica situația și pentru a le convinge să nu dea niciun bani guvernului.

Deocamdată, în mod oficial, Barbara Murphy este în continuare moartă.

Mai multe