Femeia cu barbă: «Vreau să arăt ca Moş Crăciun!»

24 iunie 2018 18:02   Fapt divers
Ultima actualizare:

Este celebră pe plan mondial după ce a anunţat la începutul acestui an că îşi lasă barbă! Nova Galaxia, din Virginia, SUA, s-a îndrăgostit de tânăra Ash Byrd (25 de ani) care a convins-o să nu se mai radă. Acum Nova vrea să semene cu... Moş Crăciun.

S-a bărbierit zilnic timp de 14 ani. În noiembrie 2017, s-a mutat în aceeaşi casă cu iubita ei Ash Byrd. Aceasta i-a scuns lamele şi a convins-o să îşi lase barbă. Cele două s-au cunoscut la o prezentare de modă în 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere.

Ash a bănuit că Nova suferă de sindromul ovarelor polichistice (n.r. afecţiune care împiedică ovulaţia, produce dereglaje hormonale şi stimulează supraproducţia de androgen, un hormon masculin).

A reuşit timp de cinci ani să îi redea încrederea Novei şi în cele din urmă a convins-o să îşi lase barbă după modelul celebrităţilor. A început cu stilul de cioc al lui Brad Pitt, apoi l-a imitat pe Ryan Reynolds şi pe Shia LaBeouf, iar acum are ambiţii mari de tot.

„Vreau să îmi las barbă de Moş Crăciun. Cred că e suficient să nu mă mai bărbieresc timp de doi ani şi voi avea cu siguranţă o barbă călugărească. Datorită iubitei mele am ajuns să îmi iubesc părul de pe faţă şi să o las pe ea să mă bărbierească în fel şi chip”, a declarat recent Nova Galaxia într-un interviu pentru NY Post.

Pentru că vrea să aibă o bogăţie de barbă, Nova foloseşte uleiuri speciale, balsam de păr pe bază de esenţă de măsline şi îşi „modelează” barba cu o ceară naturală. Când iese pe stradă se îmbracă în fuste largi, se rujează şi şi-a tatuat special sprâncenele pentru a le face cu ochiul trecătorilor.

„Lumea mă salută doar pentru a-mi auzi vocea. Atunci realizează că sunt femeie... cu barbă”, a glumit Nova.

Mai multe