«Femeia-pisică», arestată pentru că și-a tăiat iubitul cu foarfeca

7 decembrie 2016 21:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Jocelyn Wildenstein (76 de ani), cunoscută drept "Femeia-pisică", a fost arestată după un conflict extrem de violent cu iubitul său în vârstă de 49 de ani, designerul Lloyd Klein. Furia ei a ajuns la asemenea cote, încât a luat o foarfecă și l-a crestat pe bărbat pe piept.

Acseat a fost nevoit să o închidă pe iubita lui într-un dulap, până au ajuns polițiștii la fața locului și au arestat-o. Jocelyn deține un apartament de lux în clădirea lui Donald Trump. Acolo a și avut loc scandalul. În creierii nopții, în jurul orei 1.30, "Femeia-pisică" s-a dezlănțuit și și-a scos ghearele. La propriu, căci s-a apucat să-și zgârie partenerul. Nu s-a oprit aici, ci a apucat o foarfecă și l-a crestat pe Lloyd Klein în zona pieptului, relatează Daily Mail.

Jocelyn a devenit cunoscută drept "femeia pisică" grație numeroaselor operații estetice pe care le-a suferit.A cunoscut faima în întreaga lume după ce a cheltuit patru milioane de dolari pe chirurgii estetice pentru a arăta ca o pisică. A făcut asta de dragul fostului ei soţ, Alex Wildenstein, căruia îi plăceau la nebunie felinele. Aceasta se bucură de o avere formidabilă, dobândită în 1999, în urma divorțului de Alec , un om de afaceri francez care a și decedat în 2008, din cauza unui cancer la prostată. La momentul separării, Jocelyn a primit suma de 2,5 miliarde de dolari, dar și câte 100 de milioane de dolari anual.

Mai multe