Foodpanda recomandă: Nicio zi fără o masă delicioasă! Mănâncă bine, pe Româneşte! (Publicitate)

8 decembrie 2014 10:37   Fapt divers
Ultima actualizare:

Iarna şi-a intrat în drepturi, afară ninge, în casă e cald, e timpul pentru o masă gustoasă. Iar decembrie este luna cea mai potrivită pentru mâncarea 100% românească. Nu degeaba toţi românii serbeaza Ziua Naţională pe 1 decembrie cu fasole şi ciolan.

Mâncarea internaţională e delicioasă, o mâncăm tot anul, în diverse combinaţii şi arome. Dar când bate iarna la uşă, nimic nu-i mai gustos ca o masă românească. Fie o ciorbă, o iahnie de fasole sau o porţie sănătoasă de sărmalute, acestea sunt preferatele tuturor când dă ninsoarea.

Dacă ţi-am făcut poftă de gustul de acasă, nu mai sta pe gânduri, e la un click distanţă de farfuria ta. Comandă acum de pe foodpanda.ro o mâncare 100% românească şi primeşti pe loc o reducere de 10 lei.

Poţi comanda de mâncare de pe foodpanda.ro de la cele mai bune restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau si Sibiu, de pe calculator, accesand www.foodpanda.ro, sau de pe aplicatia mobila pe care o gasesti gratuit in Appstore, Google Play si Windows Store.

Mai multe