Foodpanda recomandă: Nicio zi fără o masă delicioasă! Top alimente pentru o iarnă sănătoasă! (Publicitate)

4 decembrie 2014 7:27   Fapt divers
Ultima actualizare:

În lunile de iarnă, alimentaţia sănătoasă e mai importantă ca oricând. Pentru a vă pregăti corpul pentru schimbările climatice şi a preveni răceala şi gripa, foodpanda vă recomanda o lista de alimente numai bune pentru o iarnă sănătoasă.

Rodia: Sucul de rodie este bogat în antioxidanţi, e suficintă o ceaşca pe zi pentru menţinerea fluxului de sânge la un nivel optim şi a combate frigul!

Citrice: Lămâi, portocale sau grapefruit, toate sunt sursă vie de vitaminte, în special vitamina C, care te menţine în formă indiferent de vreme.

Cartofi: Deşi nu foarte populari, din cauza nivelului crescut de amidon, cartofii sunt o sursă excelentă de vitamina C si B6.

Ai grijă de sănătatea ta şi comandă acum de pe foodpanda.ro un fel de mâncare bogat în vitamine, cu o reducere de 10 lei!

Poţi comanda de mâncare de pe foodpanda.ro de la cele mai bune restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau si Sibiu, de pe calculator, accesand www.foodpanda.ro, sau de pe aplicatia mobila pe care o gasesti gratuit in Appstore, Google Play si Windows Store.

Mai multe