Foodpanda recomandă: Nicio zi fără o masă delicioasă! Profită de vreme: Ce mâncăruri trebuie să încerci cât încă e toamnă!

26 noiembrie 2014 9:47   Fapt divers
Ultima actualizare:

Mai este un pic şi vine iarna, cu sărbători, sarmale şi cozonaci! Cât încă mai e toamnă, nu rata mâncărurile delicoase, cu fructe şi legume de sezon.

E mijloc de noiembrie şi încă mai avem gutui, struguri, dovleci sau mere. Foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, a făcut o selecţie delicioasă de toamnă: supă cremă de dovleac, tartă cu mere sau o friptură săţioasă înăbuşită în vin sunt perfecte pe final de toamnă.

Dacă ţi-am făcut poftă de o mâncare de sezon, nu ezita, comand-o acum de pe foodpanda.ro şi beneficiezi imediat de o reducere de 10 lei.

Poţi comanda de mâncare de pe foodpanda.ro de la cele mai bune restaurante din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Constanţa, Arad, Ploieşti, Oradea, Galaţi, Buzău şi Sibiu, de pe calculator, accesând www.foodpanda.ro sau de pe aplicaţia mobilă pe care o gasesti gratuit în Appstore, Google Play si Windows Store.

Mai multe