Fosta Miss Fund îşi face 9 operaţii ca să moară perfectă

14 martie 2016 22:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

Fotomodelul brazilian Jessica Lopes (30 de ani) a fost diagnosticată în decembrie 2015 cu cancer cervical în stadiul 3. În ianuarie a fost operată şi tumorile maligne îndepărtate, însă pericolul nu a dispărut. Dar asta nu o sperie, pentru că vrea să îşi mărească sânii şi buzele. Şi nu numai...

La finele lunii martie, anul curent, Jessica Lopes, care a participat la concursul de frumuseţe brazilian Miss Fund în 2012, va afla dacă a scăpat de cancer sau nu. Însă până atunci, ea a declarat într-un interviu acordat Daily Mail că intenţionează să-şi facă 9 intervenţii chirurgicale pentru a „muri perfectă”. Pe lista intervenţiilor plastice, Lopes a bifat: o mărire a sânilor, a fundului şi a buzelor. Are nevoie de o nouă liposucţie în zona taliei şi de un facelift pentru că, zice ea, „începe să aibă guşă”.

Nemulţumită de configuraţia chipului ei după ce s-a ras în cap pentru a susţine campania internaţională împotriva cancerului cervical, Lopes vrea să-şi repare urechile şi nasul (n.r. vrea ca nările să facă un unghi perfect de 90 de grade cu buza superioară). Şi pentru a fi într-adevăr perfectă va face liposucţie şi la braţe pentru că vrea să aibă „mâinile Angelinei Jolie” şi o micşorare a „mărului lui Adam”. „Dacă doctorii îmi spun că mai am doar 6 luni de trăit, atunci o să încep să mă operez. Vreau să mor perfectă. Până acum, m-am operat de tot atâtea ori, de câte ori un om obişnuit îşi cumpără încălţăminte”, a declarat ea. Deşi doctorul care i-a scos tumora i-a interzis să se opereze pentru că are sistemul imunitar la pământ, fotomodelul nu se lasă. Vrea să fie perfectă...  atunci când va fi condusă pe ultimul drum.

Mai multe