Fotografia care a făcut milioane de oameni să plângă

9 septembrie 2016 11:52   Fapt divers
Ultima actualizare:

Imaginea sfâșietoare a unui nou născut care-și ia adio de la fratele său geamăn, grav bolnav a emoționat milioane de oameni.

Mămica gemenilor americani Hawk și Mason a postat pe Facebook fotografia care a devenit rapid virală. Micuții stau în același pătuț, iar Mason are mânuța întinsă peste frățiorul lui adormit.

Povestea din spatele acestei fotografii este una extrem de tristă. Băiețeii s-au născut prematur, însă au luptat ca niște adevărați eroi pentru viață. Hawk a venit însă pe lume cu o formă rară a unei boli congenitale, iar trupul lui plăpând nu a putut rezista, în ciuda eforturilor medicilor.

Mămica bebelușilor a povestit, conform metro.co.uk, că micuțul „a plecat la Isus liniștit”, mai ales că avut ocazia să simtă dragostea frățiorului său geamăn. ”Mason era neliniștit, agitat, așa că asistenta ne-a sugerat să-l așezăm lângă fratele lui. Parcă simțea că acesta va pleca”, a spus mama. Imediat ce l-au așezat lângă fratele său geamăn, grav bolnav, bebelușul s-a liniștit. A zâmbit și l-a îmbrățișat pe Hawk, pentru prima și ultima oară. 

Mai multe