Frate, îmi vine să te strâng în braţe!

12 mai 2018 19:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

Cine a spus că animalele sălbatice nu sunt capabile de sentimente sincere şi devotate! Doi pui de câini sălbatici asiatici care au venit pe lume în Rezervaţia de Tigri Tadoba Andhari, din Ahmedabad Gujarat, India, l-au emoţionat până la lacrimi pe fotograful Nilesh Bhadla, de 32 de ani.

Bărbatul se plimba împreună cu paznicii rezervaţiei când au observat că doi câini sălbatici se hârjoneau într-un tufiş. Când s-au simţit observaţi, cei doi fraţi jucăuşi au ţinut morţiş să facă o poză drăgăstoasă pentru posteritate. Unul dintre fraţi l-a luat de gât pe celălalt şi părea că îi şuşoteşte ceva la ureche.

„Mama de câine sălbatic asiatic este extrem de agresivă atunci când vine vorba de puii ei. Este în stare să atace chiar şi un tigru dacă acesta se apropie de odraslele ei”, a povestit fotograful amator, care în viaţa de zi cu zi, lucrează ca manager de bancă. Evident, după atâta hârjoneală şi giugiuleală, cei doi au obosit şi în tufiş s-au tolănit, dispărând din câmpul vizual al fotografului indiscret.

Mai multe