Gestul barbar al unei femei geloase din Kazakstan a şocat o lume întreagă! Ce a putut să facă

1 februarie 2018 16:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Gelozia este un sentiment distructiv, care îi poate determina pe unii oameni să apeleze la gesturi şocante. Acesta este cazul unei tinere din Kazakstan care, într-o criză de gelozie, a luat o decizie regretabilă. Iubitul ei îi făcuse un compliment altei femei, iar tânăra nu stat pe gânduri prea mult. L-a sedat şi l-a mutilat pe viaţă, fără să aibă vreo remuşcare.

O iubită geloasă din Kazakstan i-a tăiat pensiul iubitului său după ce a descoperit că acesta îi trimisese surorii sale fotografii cu o altă femeie, pe care o considera atrăgătoare. Femeia a hotărât să îi facă să sufere pentru faptul că mintea lui zbura şi la alte reprezentante ale sexului frumos, aşa că i-a adminstrat o pastilă de dormit, fără ştirea acestuia, a aşteptat răbdătoare să doarmă profund, apoi i-a tăiat pensiul cu un cuţit.

Văzând că sângerează abundent, femeia şi-a dus iubitul la un spital local, unde doctorii au încercat în zadar să îi reataşeze organul de trup, informează dailymail.co.uk. Concluzia nefericită a fost aceea că iubitul va rămâne mutilat pe viaţă. Femeia riscă până la șase ani de închisoare pentru fapta ei, iar pe numele acesteia a fost deschis un dosar penal. Poliţiştii urmează să investigheze circumstanţele care au dus la producerea gestului incredibil. 

Un caz similar a avut loc în Vaslui, România. O vasluiancă, supărată că soţul său nu i-a adus flori cu ocazia zilei de 8 martie, a pus mâna pe cuţit, şi fără să aibă vreun pic de milă faţă de cel care îi era partener d viaţă, i-a secţionat organul genital. Întâmplarea a avut loc în data de 8 martie, 2017, iar victima a declarat că doreşte ca soţia sa să fie condamnată la cel puţin 10 ani de puşcărie. 

Mai multe