Gestul revoltător al unui prezentator TV, când invitata lui a refuzat să fie sărutată

18 octombrie 2016 11:40   Fapt divers
Ultima actualizare:

O secvență dintr-o emisiune TV a devenit virală pe Internet, după ce însuși prezentatorul showului a recurs la un gest revoltător, cel mai probabil pentru a face audiență.

Invitata lui Jean-Michel Maire și a lui Cyril Hanouna la emisiunea franceză TPMP, în cadrul programului 35 de ore de Baba, Soraya (21 de ani), juca rolul lui Kim Kardashian într-o scenă menită să parodieze jaful suferit de celebra vedetă în Paris, potrivit The Independent. În aceeași scenă, Maire juca rolul celui care a spart ușa de la camera hotelului.

După ce Soraya a fost „eliberată”, prezentatorul a sugerat ca aceasta să-l sărute, drept compensare. Aceasta nu a acceptat, spunând clar „Nu”. Gazda și Hanouna au insistat, susținând că Soraya ar fi acceptat sărutul, însă femeia a spus încă o dată: „Am spus nu!”. Apoi, cei doi i-au cerut să-și justifice răspunsul, iar când aceasta a spus că nu vrea să fie sărutată din cauza faptului că oamenii se uită la ei în acele momente, prezentatorul a avut un răspuns pregătit: „Atunci, o putem face în culise!”.

În cele din urmă, Maire a decis să ignore refuzurile repetate ale invitatei sale și s-a întins să o sărute pe obraz, dar, surpriză!, când Soraya și-a ferit obrazul, bărbatul a sărutat-o pe sân.

Incidentul i-a determinat pe unii telespectatori să formuleze plângeri la Consiliul Superior al Audiovizualului (CSA) din Franța, iar reprezentanții instituției au pornit o investigație pentru a afla ce s-a întâmplat. „CSA a primit peste 250 de plângeri în legătură cu programul 35 de ore de Baba. O investigație va fi lansată curând”, sună mesajul publicat de CSA pe pagina oficială de Twitter.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al canalului C8 care a difuzat show-ul, Hanouna i-a cerut lui Maire să îi ceară iertare invitatei, imediat după incident, iar Soraya a confirmat că acesta s-a scuzat. Totuși, până acum, nici Maire și nici Hanouna nu au formulat un mesaj public în care să-i ceară scuze femeii. 

Mai multe