Halucinant! Un nou-născut în vârstă de 12 ani

27 februarie 2016 13:14   Fapt divers
Ultima actualizare:

În China, un bebeluș conceput pe cale artificială s-a născut după ce a stat mai bine de 12 ani întubat într-un laborator. Acesta s-a născut în Spitalul Tangdu după ce a supraviețiot sub forma unui embrion înghețat peste un deceniu.

Potrivit Metro.co.uk, în China s-a născut un bebeluș în vârstă de…12 ani. Acesta a supraviețuit sub forma unui embrion înghețat într-un laborator mai bine de un deceniu. Așadar, acesta a fost conceput în mod artificial într-un laborator din Spitalul Tangdu.

Deși pare un experiment sinistru, acesta ar putea reprezenta o soluție pentru femeile care își doresc un copil, dar nu îl pot concepe din cauza problemelor de fertilitate. O femeie în vârstă de 40 de ani care nu putea avea copii din cauza unui sindrom ovarian și a altor complicații, a urmat un tratament pentru fertilitate la indicațiile medicilor. După ce a încercat fertilizarea in vitro, a dat naștere un băiețel sănătos în urmă cu mai mult de un deceniu. Doctorii i-au prezervat femeii  parte din celulele fertilizate, aceasta a plătit pentru stocarea lor, iar miercuri, 24 februarie, s-a născut acest bebeluș care s-a dezvoltat în laborator timp de 12 ani.

Mai multe