Ham! Ham! Hai noroc!

9 ianuarie 2012 15:28   Fapt divers
Ultima actualizare:

Bucurie mare pentru căţeii dintr-un orăşel britanic. Ei au de acum la dispoziţie un local în care pot să bea bere produsă special pentru gustul lor şi să savureze mâncăruri după pofta inimii, în special friptură.

Barul The Brandling Villa din South Gosforth, Newcastle, este destinat câinilor. Aici, locuitorii pot să-şi ducă prietenii necuvântători să deguste berea canină, să se ospăteze pe cinste şi chiar să urmărească la televizor curse... de căţei.

În meniu figurează în principal fripturi cu diverse garnituri, care le-ar putea lăsa apă în gură şi stăpânilor care îşi duc căţeii să ia masa în oraş, şi biscuiţi ca desert.

Berea este sorbită cu nesaţ din pahar, până la fund

Berea, care nu are alcool, este adusă la masă în sticlă, dar patrupedele o sorb în tihnă din pahare. Ingredientele din care este preparată sunt malţul, hameiul şi extract de carne, care îi face să se lingă pe botic pe dulăi.

Mâncarea este servită în farfurii elegante. Căţeii par foarte însetaţi şi încântaţi de noul local, fiindcă 48 de sticle de bere canină s-au epuizat în timp record. 6 sticle de bere pentru căţei, fabricată în Phoenix, Arizona, costă 20 de dolari (68 de lei).

Mai multe