I-a încuiat în mașina încinsă și au murit. Mama a vrut să le dea o lecție micuților

25 iunie 2017 14:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Cynthia Marie Randolph (24 de ani) a fost găsită vinovată pentru moartea micuților ei pe care care i-a pedepsit lăsându-i singuri într-o mașină încinsă.

Fiica în vârstă de 2 anișori și fiul de 16 luni au murit în lacrimi și suspine. Mama lor i-a pedepsit și i-a încuiat în mașina în care nu puteai respira de la căldură. Inițial, Cynthia le-a spus anchetatorilor că micuții ei s-au încuiat singuri în mașină și au murit.

Autoritățile din Parker County, Texas, i-a spus femeii că versiunea prezentată de ea a fost negată și contrazisă  pe toată durata investigației de către martorii care au dat mai multe declarații. Femeia și-a pedepsit copii după ce s-a enervat că se jucau în interiorul mașinii și nu voiau să coboare.

Rapoartele anchetatorilor arată că femeia i-a lăsat în mașină, a mers acasă și a fumat marijuana și s-a întors la mașină abia după trei ore, dându-și seama că micuții nu-i răspund. Aceasta le-a zis polițiștilor că a spart geamul mașinii, ca să își susțină prima versiune a poveștii, deoarece ei s-au încuiat din interior.

Temperatura din ziua în care cei doi copilași au fost găsiți fără suflare depășea 30 de grade Celsius.

Mai multe