I-au ars corpul crezând că e mort. E înfricoșător ce a urmat!

22 iunie 2016 15:54   Fapt divers
Ultima actualizare:

Întreaga familie l-a crezut mort,având în vedere că i-au ars cadavrul la crematoriu, dar au avut o mare surpriză atunci când l-au întâlnit în carne și oase chiar la propriul mormânt.

Omul care a băgat spaima în membrii familiei sale pentru că îl credeau decedat, este Ma Jixiang. Potrivit Metro.co.uk, el a dispărut în anul 2009. Trei ani mai târziu, poliția a confirmat pe baza unor teste de laborator că Ma a murit în urma unui accident rutier.

Familia a fost atunci nevoită să ducă presupusul cadavru al lui Ma la crematoriu pentru a fi ars și pentru a se ține ceremonia funeraliilor. Încă trei ani mai târziu, Ma este zărit în fața propriului său mormânt, îngrozindu-i pe toți cunoscuții săi.

Poliția a recunoscut că testele ADN realizate atunci nu erau tocmai clare, astfel că s-a produs o greșeală. Imediat după ce a dispărut în 2009, el a fost forțat să muncească într-o fabrică ilegală. Câțiva ani mai târziu a fost dat afară și aruncat pe străzile orașului chinez Hengan.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe