I-ha, I-ha! Ce bine e în balcon la Bruxelles!

2 iunie 2013 16:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Să vezi şi să nu crezi! Măgăruşul Lola trăieşte într-un bloc din Bruxelles. Animalul joacă într-o piesă de teatru, însă statutul său de vedetă nu-i impresionează pe vecini, care nu-l vor şi pace.

I-ha, I-ha! I-ha, I-ha! I-ha, I-ha! Se aude toată ziua în balconul unui centru cultural din Bruxelles, potrivit ziarului "Daily Mail". Vecinii s-au plâns la poliţie că nu mai suportă zbierăturile măgăruşului Lola. Ei susţin că mirosul de bălegar răzbate până departe. Protestele împotriva trans­­formării în grajd a unui balcon din capitala belgiană i-au determinat pe poliţişti s-o someze pe stăpâna acestuia, managerul centrului cultural Hawa Djabali, să scape de animal.

Măgarul s-a adaptat deja la viaţa de oraş

Sau măcar să-l ţină în interiorul clădirii! Djabali a scos măgăruşul din balcon pentru o scurtă vreme, după care l-a adus înapoi. "Are nevoie de aer curat, paie şi apă", a explicat ea vecinilor scandalizaţi. "Are nevoie să respire", le-a strigat reporterilor care au venit să se convingă că au un star necuvântător în oraş.

Hawa Djabali nu concepe să renunţe la măgarul-vedetă

Lola apare într-un spectacol intitulat "Palestinianul", la Centrul Cultural Arab. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că va reveni s-o ia pe biata Lola împreună cu responsabili de la ocrotirea animalelor, dacă nu va fi dusă înăuntru în clădire.

Mai multe