Imagini șocante cu arsuri provocate de un deodorant! Tu îl folosești?

27 martie 2016 13:02   Fapt divers
Ultima actualizare:

Mai mulți bărbați au început o campanie de boicotare a unei mărci cunoscute de deodorante. Aceștia au publicat pe pagina de Facebook a companiei imagini cu arsurile grave pe care le-au suferit după ce au folosit produsul.

Clienții susțin că nu este vorba despre simple iritații. Mulți dintre ei au mers la doctor, unde li s-a confirmat că este vorba de arsuri chimice provocate de deodorantul pe care îl folosesc, potrivit buzzfeed.com.

Un bărbat din Virginia, Statele Unite ale Americii, a dat în judecată compania producătoare a deodorantului Old Spice, Procter & Gamble.

Deodorantul este intens comercializat și în România. Totuși, aici încă nu au apărut cazuri de arsuri sau răni cauzate de produs. 

[[{"fid":"806114","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"arsuri old spice","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Mai multe persoane au suferit de arsuri grave după ce au folosit un deodorant cunoscut","field_subtitle[und][0][value]":"foto: Arhiva Personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"arsuri old spice","title":"Mai multe persoane au suferit de arsuri grave după ce au folosit un deodorant cunoscut","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Mai multe