Imagini șocante! Și-a scos sfârcurile și a făcut cercei din ele!

11 mai 2016 14:19   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un tânăr din Marea Britanie a uimit întreaga lume după ce a îndrăznit să își facă o operație estetică "nu tocmai legală". El pretinde că a făcut acest lucru în numele artei; a dorit să arate tuturor ce înseamnă să îți îndepărtezi "imperfecțiunile corpului" - sfârcurile și buricul.

Potrivit DailyMail.co.uk, Karim Boumjimar (18 ani) a făcut operația în Bosnia și Herțegovina, iar în urma acesteia, i-au fost îndepărtate sfârcurile și buricul...în numele artei. Băiatul, de origine spaniolo-marocană, a publicat pe Internet mai multe imagini cu părțile modificate ale corpului.

Boumjimar nu vrea însă să se oprească aici. El plănuiește să își transforme sfârcurile în cercei și a anunțat pe contul său de Twitter că urmează să realizeze și...un colier din buric. "Cerceii" nu vrea să îi poarte, dorește să îi vândă cu 127 de euro, cu toate că speră să obțină un preț mai bun... . Are nevoie de acești bani pentru a-și reface propriul buget pe care l-a cam epuizat din cauza operațiilor.

"După ce mi-am scos sfârcurile și buricul am devenit foarte rapid la înot. Ne vedem la Olimpiadă!", a scris Boumjimar pe contul său de Twitter. În plus, el crede că sfârcurile sunt inutile...care ar fi rostul să avem ceva inutil?

Ce părere aveți? Vă place "opera de artă" a lui Boumjimar?

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe