Imită pozele fiicei și face deliciul internauților. Cum reacționează adolescenta

4 iulie 2017 22:15   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un tată și-a petrecut ultimul an imitând pozele fiicei sale, poze în care apărea în ipostaze sexy. Mai mult decât atât, bărbatul pus pe glume are mai mulți urmăritori pe Instagram decât tânăra ”victimă”.

Chris Burr Martin, din Washington, a rămas șocat de fotografiile provocatoare pe care fiica lui le publica pe rețelele de socializare. Acesta s-a decis să facă propria versiune a ceea ce înseamnă ipostaze sexy și a început să urce și el în mediu online fotografii în care o imita pe Casie, fiica lui.

Comediantul a devenit mult mai popular decât fiica lui în mediul online și, se pare, că nu are de gând să se oprească din a amuza internauții cu pozele sale.

Fotografiile sale, care nu sunt răutăcioase, ci doar amuzante, au atras o grămadă de like-uri, deoarece Burr a încercat să recreeze perfect ipostazele "sexy" ale lui Cassie.

Însă, poate cel mai amuzant lucru în toată această poveste este faptul că, după ce Burr a inceput să publice aceste fotografii, a adunat mai mulți urmăritori pe Instagram decât fiica sa, ajungând acum la 141.000 de "followers", adică mai mult decât dublu față de Cassie.

Cu toate că pentru multă lume acțiunile tatălui sunt înțelese ca o răzbunare sau o consecință a fotografiilor fiicei lui, Cassie nu se supără, dimpotrivă, se amuză.

”Nu mă urmări dacă nu poți fi drăguț cu ea. Este vorba de dragoste, nu de ură”, se citește în fotografia în care apare tatăl și fiica.

Mai multe