Împușcat și spânzurat în centrul orașului pentru violarea și uciderea unei fetițe

14 august 2017 21:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Yemenii s-au întâlnit luni în capitală pentru a asista la moartea unui bărbat condamnat pentru violul și uciderea unui copil, în cea de-a doua executare publică din ultimele săptămâni.

Hussein al-Saket, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit vinovat de răpirea, violul și ucidereaunei fetițe de patru ani, pe care a îngropat-o mai târziu. Ali Ayedh, unchiul victimei, a declarat că Saket a participat la căutarea micuței, în timpul anchetei polițiștilor, înainte de a fi demascat, potrivit Metro.

Executarea bărbatului a fost un semnal de alarmă din partea autorităților și a fost dat ca exempku pentrutoți răufăcătorii, astfel încât să-i descurajeze. Saket a fost plasat cu fața  în jos, timp în care un polițist l-a împușcat mortal în ceafă, sub privirile împietrite ale oamenilor prezenți la execuție.

Pe 31 iulie, în aceeași piață, un alt bărbat a fost executat în fața sutelor de oameni după ce a fost găsit vinovat pentru violul și uciderea unei fetițe de doar 3 ani. Ambele execuții au fost încadrate ca un exemplu al eforturilor rebelilor și al combaterii criminalităților din zonele lor.

Mai multe