În familia asta toţi îşi schimbă sexul

13 august 2017 19:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

Este cea mai nebună familie din lume! Au luat-o razna! Nikki (30 de ani) şi Louise Draven (31 de ani) s-au căsătorit în ianuarie 2012, după ce şi-au dat seama că se potrivesc de minune. Ambii voiau să-şi schimbe sexul.

Familia Draven, din Middlesborough, Marea Britanie, este unică în lume. Tatăl a început tratamentul de schimbare de sex, se îmbracă în femeie, îşi face unghiile, merge la coafor şi plânge le cea mai mică emoţie. La polul opus, mama Nikki a început să îşi ia în serios rolul de tată după ce copilul pe care l-a adus pe lume în 2013 i-a spus “da-da”. Momentan se crede pan-sexuală (între două sexe).

“Nici unul dintre noi nu depinde de sexul cu care s-a născut. Noi, ca părinţi, ne schimbă rolurile, iar Star-Cloud este un băieţel care se îmbracă în rochiţe, se joacă la fel de bine cu maşinuţe şi păpuşi şi care are libertatea de a fi de gen «neutru», în funcţie de cum vrea să fie strigat”, a declarat, pentru „The Mirror”, Louise, care s-a născut bărbat. Louise a venit săptămâna trecută înlăcrimată pentru că a fost hărţuită de un şofer de autobuz. Clanul Draven s-a mobilizat: Star-Cloud şi-a aranjat păpuşile în formă de pluton de infanterie şi le-a dat ordin să atace inamicul. „Tata” Nikki şi-a pus pantalonii, şi-a suflecat mânecile şi a vrut să îi aplice o corecţie usturătoare necioplitului. Însă Louise s-a calmat şi a gătit ceva gustos pentru toată familia, care a adormit fericită. Cam aşa decurge o zi din viaţa clanului Draven.

Mai multe