În timpul atentatului din Londra, acest bărbat fugea cu halba de bere în mână

4 iunie 2017 18:45   Fapt divers
Ultima actualizare:

În timpul transmisiunii în direct a atacului terotist din Londra, mai multe persoane pot fi observate cum alergau speriate, îndepărtându-se de locul unde a avut loc tragedia. Printre londonezi însă, internauții au putut vedea și un bărbat care părea relativ calm și nu uitase să-și cu el și halba de bere.

Făcând haz de necaz, internauții nu au ezitat să glumească pe seama londonezului (sau poate turist) care a fost surprins de cameramanul care transmitea știrea în direct, mergând destul de calm cu halba de bere în mână, alături de o tânără femeie, după cum este precizat și pe site-ul Metro.co.uk.

Spre deosebire de oamenii din jur, care alergau speriați pentru a a se depărta de pericol, bărbatul din imagine era destul de relaxat. Cel mai probabil, fusese surprins de atentat chiar în momentul în care se afla la o terasă și savura liniștit o halbă de bere, într-o seară de sâmbătă. Pe rețelele de socializare, cu toții s-au amuzat că în mijlocul busculadei, „petrecărețul” a reușit să se strecoare prin mulțime fără să verse măcar un strop din bere.

Mai multe