Incompatibilitatea în pat, o problemă care poate duce la despărţire

6 aprilie 2019 12:08   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sexul este foarte important pentru un cuplu, mai ales în perioada în care el se consolidează. Incompatibilitatea în pat este o problemă care poate duce la despărţire. Oricât am vrea să ne minţim şi să credem în ideea că dragostea ţine loc de orice, frustrarea de a nu fi satisfăcută sexual de către partener nu e tocmai uşor de ignorat.

Se spune că, la un moment dat în viaţa de cuplu pasiunea scade. De aici, până la actvitate sexuala redusă nu e mult. Unii spun că e normal. Dar nu e normal atunci când un cuplu e în perioada de început a relaţiei.

Incompatibilitatea sexuală se poate traduce în multe feluri. În preferinţe diferite, în fetişuri diferite şi, uneori, în libidou diferit. Specialiştii spun însă că incompatibilitatea sexuală nu e un impediment peste care un cuplu nu poate trece.

În primul rând, e nevoie ca cei doi parteneri să îşi mărturisească deschis preferinţele. Chiar dacă nu e uşor să îi spui partenerului că nu îţi place un lucru pe care îl face în pat, sau că, din contră, e ceva care îţi place în mod deosebit, e bine să treceţi peste timiditate. Altfel, nici măcar nu vă daţi o şansă de a vă înţelege în pat. Până la urmă, la fel ca orice aspect al relaţiei, sexul necesită educarea reciprocă şi adaptare. Lucrurile nu merg întotdeauna perfect de la prima încercare. 

Mai multe